Manastirile din Bucovina

Rezervare


Manastirile din Bucovina

Tur 4 zile

Ziua 1 Bucuresti- Sinaia- Bran- Brasov (cazare)

Ziua 2 Brasov- Gheorgheni-Cheile Bicazului - Piatra Neamt- Gura Humorului (cazare)

Ziua 3 Moldovita-Sucevita-Marginea- Radauti- Humor- Voronet - Piatra Neamt (cazare).

Ziua 4  Piatra Neamt - Panciu- Vulcanii Noroiosi- Bucuresti

 

Bisericile cu fresce exterioare din nordul Moldovei, declarate monumente UNESCO, reprezinta tinta tuturor celor ce calatoresc prin aceasta veche provincie romaneasca. Este aproape imposibil sa nu fim coplesiti de frumusetea frescelor pictate in nuante inconfundabile de albastru, rosu, galben si verde, care acopera aproape in totalitate peretii exteriori. 

Istoria povesteste ca Stefan cel Mare -cel mai important domnitor moldovean- ar fi ctitorit cate o biserica dupa fiecare lupta castigata impotriva dusmanilor. Fiind un obicei al voievozilor moldavi din dinastia Musatinilor, Bucovina devine spatiul cu cea mai mare concentrare de lacasuri religioase din tara. Cele mai importante dintre cele 22 de biserici pictate sunt: Arbore, Probota, Putna, Voronet, Humor,  Moldovita, Sucevita, Patrauti.

Servicii incluse: transport cu microbuze omologate sau autoturisme, ghid profesional, taxe de intrare la muzee. 

Mentiuni: Va stam la dispozitie si pentru circuite/tururi personalizate in functie de zonele de interes, preferintele si timpul alocat de dumneavoastra. Deasemenea se poate opta si pentru combinatii intre mai multe circuite/tururi. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. 


 oxford travel

Parteneri

Utile

Curs Valutar BNR

Newsletter

facebook
twiter
google plus